Декоративни разсадници🌴 Борси за цветя 🥀 Онлайн магазини 💻 🛒 Експорт импорт 🚚

КАКТУС ОНЛАЙН ЕООД

Kaktus Onlain Logo

Кактус Онлайн ЕООД

Кактус Онлайн

Създадена през 2018г с основен предмет на дейност отглеждане, култивиране и хибридизация на уникални видове кактуси и сукулентни растения, цветни композиции за дома, офиса и градината, фирма “Кактус Онлайн” се налага като желан бизнес партньор на българският и международният пазари.

Професионализмът ни в отглеждането на тези непретенциозни в грижите сухоустойчиви растения, е заслужил високите оценки на клиентите ни. В нашите оранжерии работят девет високо-специализирани професионалисти. Сред тях има агрономи, доктор на микробиологичните науки, а разработките и иновациите в нашата лабораторията по тъканни култури ни позволява бърз и ефективен растителен процес на генетично здрави растения. А също и култивирането и отглеждането на нови, интересни видове, които доказват високият стандарт на качество на нашата продукция.

Опитът с клиенти от цял свят ни позволява да водим точен анализ на потребителските търсения и желания. Така ние се фокусираме върху интересните и печеливши, към днешна дата, растения. А високият стандарт на качеството на продукцията и обслужването, ни помогнаха да спечелим доверието на стотиците си клиенти от цял свят.
Нашият производствено-технологичен отдел ни дава възможност за мобилна политика на хибридизация на форми на растения. Такива растения, които привличат вниманието както на масовите потребители, така и на професионални колекционери.

Кактус Онлайн оранжерия

Кактус Онлайн ЕООД

Приетото през 2020г решение за разширяване на “работните коридори” на българският пазар, в началото като анти-карантинна мярка, се превърна в печеливша формула за изграждане на предпочитания у крайните клиенти към саксийни, непретенциози растения, които, за разлика от букетните такива, предлагат положителни емоции с дълготраен времеви ефект. Нашите саксийни растения станаха предпочитан подарък както за рождени дни, така и за сезонни празници ( 8-ми март, Великден, Рождество, Нова година и т.н.). Различните варианти на тематични опаковки могат да бъдат безбройни и креативно подбрани за всеки повод.

Фирма Кактус Онлайн предлага широк асортимент от над 2000 вида кактуси и сукулентни растения. Те са произведени и адаптирани в България, чрез използването на съвременни методики на хидропонна култура. Методи, които предпазват растенията от заразявания и им осигурява високо качество с гаранция на отсъствие на вредители и болести. Отправяме любезна покана за среща-разговор при посещение на нашите оранжерии. Целта е запознаване с нашата продукция, която ви предлагаме като предмет на бъдещето ни взаимоизгодно търговско сътрудничество.