Съдове за цветя 🏺

ИНТЕРКЕРАМОС ООД

Interkeramos-logo-novo

Интеркерамос – дизайнерски съдове за озеленяване

Интеркерамос съдове озеленяване

Интеркерамос – дизайнерски съдове за озеленяване, светещи саксии, саксии и сандъчета с имитация на тосканска керамика, балконски сандъчета и саксии, съдове за големи растения и публични пространства, работни саксии и аксесоари.

В далечната 1998 г. ние бяхме първите, които представихме на българския пазар продуктите на италиански производители на саксии. През годините Интеркерамос разшири кръга на нашите италиански партньори и те вече са шест.
В момента сме най-големият вносител на италиански саксии на българския пазар. Това ни дава възможност да предлагаме на взискателните ни клиенти голямо разнообразие от висококачествени съдове за озеленяване, с доказан произход, най-висока UV защита и дълготрайност във времето.

Офис Интеркерамос съдове озеленяване

С помощта на ландшафтни архитекти и дизайнери нашите съдове присъстват в интериора на обществени пространства – молове, офис центрове, хотели, ресторанти и кафенета, а също така украсяват домовете и балконите на много частни клиенти. Ние поддържаме в наличност големи количества от съдове за озеленяване, а също организираме и бързи доставки. Предлагаме богат избор на балконски сандъчета, дизайнерски саксии за вътрешно и външно озеленяване, светещи саксии, съдове за големи растения, работни саксии и други.

Интеркерамос съдове озеленяване Zeleno BG

Като директни вносители, ние предлагаме голямо разнообразие.  Разнообразие от налични италиански пластмасови съдове за озеленяване – класически саксии и балконски сандъчета, дизайнерски кашпи, саксии с вградено осветление.

Наши дългогодишни партньори са италианските фабрики Stefanplast, Nicoli, Erba, Arca, Plastecnic, Pasquini&Bini и Teraplast.

Интеркерамос saksii

Интеркерамос – съдове за озеленяване.