Вносители поливни системи 💧🚚 Поливни системи 💧

Иновато Инженеринг поливни системи

Inovato-Engineering-logo

Иновато Инженеринг поливни системи

Иновато поливни системи

Иновато Инженеринг е пълноправен член на Европейската Поливна Асоциация, която работи усърдно за изграждане на устойчиви норми и регулиране правилата за ефективно използване на водните ресурси за селскостопански нужди и в градски условия.

Портфолиото на компанията включва пълната гама продукти на световните марки Rain Bird, Hunter, Rain, Solem, Irritec, Plastica Alfa и други. Нашите експерти са на разположение да Ви асистират и консултират, за да може Вашите идеи да станат реалност.

Иновато Инженеринг ООД е официален представител на RPE за България. RPE е реномиран производител на соленоидни клапани за поливни системи и капково напояване с история над 50 години. Последните продукти, които фирмата представи на пазара са иновативни единични и двойни клапани с холендрови връзки, за бърз и лесен монтаж без използването на тефлон. Това позволява монтажа на повече клапани в една шахта поради ергономичния дизайн, както и спестява време за инсталация. „Иновато Инженеринг“ ООД поддържа пълната гама от 1″ до 3″, които са окомплектовани с 9V, 24V или 220V соленоиди.

Ние сме млада и иновативна компания създадена от доказани специалисти в областта на дизайна и проектирането на напоителни и поливни системи, изграждането и поддръжката им. Благодарение на дългогодишния си опит, нашият търговски екип с радост ще откликне на всяко ваше запитване и ще се постарае да изпълни вашето индивидуално решение.
Ние предлагаме цялостно управление на ландшафта, обслужващо разработчиците, жилищни комплекси с множество единици, етажни собствености, асоциации на собственици на жилища и др, както и жилищни клиенти в България. Иновато Инженеринг поливни системи персонализира своите услуги, за да отговорим на нуждите и бюджетите на всеки отделен клиент.

Ние сме единствените които предлагаме продукти Inovato. Това са иновативни продукти с гарантирано качество и надеждност.

Услугите, които предлагаме включват:
Проектиране на автоматизирани поливни системи
Поръчка и доставка на специализирана поливна техника и аксесоари
Консултация, Сервиз и Поддръжка на поливни системи
Зазимяване и подготовка за пускане на поливни системи
Компанията предоставя високо качествено инсталиране на поливни системи и работа с оригинални продукти.

Направете запитване