Градински чадъри, беседки, шатри, перголи ⛱🎪 Градинско оборудване и консумативи 💈 Екстериорни дейности 🏗 Градински огради 🎹

Хьорман България ЕООД VIP

Hörmann-Bulgaria-logo

Хьорман България ЕООД

Хьорман България

Днешно време на пазара на строителни елементи вратите, касите и задвижванията се свързват с марката Hörmann; защото групата Hörmann е лидер на този пазар в Европа. Новото което ще откриете при нас са къщичките 🏠 за градински инструменти Berry. Те са практично и стилно решение за съхранение на градински инструменти уреди, велосипеди, мебели и други.

Лидерството на пазара беше постигнато с продължаващо десетилетия, постоянно разрастване на семейната фирма под знака на иновацията, гарантирането на качеството и близостта до клиентите.

Групата Hörmann е бързо развиваща се международна компания в сектора за доставка на елементи за строителството. В 40 високоспециализирани завода се произвеждат врати, каси, задвижвания, системи за контрол на достъпа и системи за съхранение за пазарите в Европа, Северна Америка и Азия. Фирмата притежава над 100 собствени представителства в повече от 40 държави и търговски партньори в над 50 други страни.

Семейната компания Hörmann предлага всички съществени елементи от един производител, произведени в заводи с най-модерна техника, перфектно съгласувани, ориентирани към бъдещето, с качество Mаde in Germany

Къщи за градински инструменти

Специални предложения от Хьорман България ЕООД – красиво и сигурно за Вашия дом и градина! Неутрални за климата врати на специални цени през 2023 г. от производител №1 в Европа.

За градината предлагаме: Къщи за градински инструменти и Сглобяеми навеси за дърва за камина.

Добре дошли в Хьорман България ЕООД.