🛒💻 Онлайн магазини 💈 Градинско оборудване и консумативи 🌱 Посадъчни материали 🛠 Градинска техника и инструменти 🏺 Съдове за цветя 🥣 Торове и почви

ХЕРМАН МАЙЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

Meyer-Logo

Градински материали и консумативи – Херман Майер България.

Градински материали и консумативи - Херман Майер България.

Ние, ХЕРМАН МАЙЕР БЪЛГАРИЯ, сме дъщерно дружетво в България на HERMANN MEYER DEUTSCHLAND. Най-голямата фирма за търговия с материали и консумативи за производство на декоративна растителност в Германия.

материали и консумативи за градината - Херман Майер БългарияПредлаганите от фирмата материали и консумативи като работни контейнери, работни саксии, плати за разсад, дългодействащи торове Osmocote. А също и торове за треви Scotts, тревни смески, юта(зебло), мрежи за балиране, оградни, рабицови и бодливи мрежи, засенчващи мрежи и покрития, геотекстил, бамбукови пръчки. И не на последно място: етикети за растения, лопати, ножици, инструменти, работно и защитно облекло, фолиа, торачки, маркучи, материали за поливни системи и още над 3 000 артикула. Тези материали и консумативи от много години се използват в разсадниците, в градинските центрове и при озеленяването на обекти в европейските държави. Всички наши продукти са професионални. С високо качество и покриват целия диапазон консумативи и материали. Изцяло необходими за работата на всеки съвременен разсадник, градински център или озеленител.

Градински материали и консумативи – Херман Майер България.