Озеленяване София 🍃 Интериорно озеленяване и вертик. стени 👨‍🏫

ГРИЙН ЛАНД ДИЗАЙН ЕООД

Logo-Grijn-Land-Dizajn

Озеленяване – Грийн ланд дизайн ЕООД

Озеленяване - Грийн ланд дизайн ЕООД

Фирма “Грийн ланд дизайн” ЕООД е създадена за да задоволи нуждите на своите клиенти в областта на ландшафтната архитектура. Когато вие създавате вашата градина или изграждате зелените площи около или във вашия хотел или офис ние сме хората, които можем да ви предложим различни и новаторски решения.
Грийн ланд озеленяване

Създадена и ръководена от инж. Васил Василев фирма “Грийн ланд дизайн” ЕООД е носител на традициите при изграждане на зелени площи. Като същевременно търси различни иновативни решения при всеки конкретен обект.
изграждане на зелени площи

Нашите успехи се дължат на професионализма в работата и на спазване на зададените срокове. Това постигаме като създадохме екип от млади, отговорни, високо квалифицирани и добре мотивирани специалисти. Специалисти на които осигурихме отлични условия за работа с най-съвременните технологии в бранша.

Озеленяване – Грийн ланд дизайн ЕООД.

Освен това, за да осигурим най-добрите резултати спрямо изискванията на клиента, ние работим с високо качествена растителност. Растителност, произведена в България по холандска технология или внос от утвърдени европейски производители.

Освен за вашата градина ние можем да се погрижим и за уюта на вашия дом, хотел или офис. Като ви предложим интериорно озеленяване, изграждане на зимни градини, покривни градини или просто няколко кашпи с растителност на вашата тераса.
Най-общо казано ние винаги търсим хармонията. И се опитваме да пресъздадем спокойствието и красотата на природата на забързания живот в големия град.