Градински центрове 🌳

Градински център Ню Гарден София VIP

Gradinski-centar-Sofia-Logo

Градински център Ню Гарден София

Градински център Ню Гарден

Посетете новата цветна точка на София, сред вечнозелените храсти, прекрасно ухаещи цветя и растения можете да подредите своя оазис на двора или терасата!
В нашия градински център ще намерите огромна и разнообразна селекция от издръжливи градински растения от дървета, храсти и трайни насаждения до билки и алпийски растения.

Нашите консултанти ще ви помогнат да се ориентирате в морето от цветна феерия съобразно вашия вкус, бюджет и специфични условия за отглеждане на растения.

Вълшебството на засадените контейнери. Във фирма Ню Гарден екип от дизайнери работят всеки ден. Ние създаваме контейнери за растения по поръчка или такива на импровизацията и творческия импулс. Това е не просто контейнер (саксия), а истинско растително изкуство и поставят името си върху всеки от тях. По този начин НЮ ГАРДЕН създава специална комуникация между клиент и любим дизайнер.
Ден след ден, хората които полагат грижа за растенията в контейнера откриват как листата променят цветовете си. А също така и кои цветя израстват по-бързо кои се открояват или доминират, как уханията се променят… Освен светлина, добра почва и въздух, в отглеждането на растенията са потребни грижа, търпение и любов.

Всяка седмица ще подготвяме за вас нещо малко по-различно!

Градински център Ню Гарден София

Заповядайте при нас в Градински център Ню Гарден София !
Квартал Дружба ул. Димитър Списаревски 32!
Работно време: Вторник до Неделя от 09:00 до 18:00 часа.
Очакваме Ви!