Градински центрове 🌳

Градински център Нановски VIP

Gradinski-centar-Nanovski-Logo

Градински център Нановски

Градински център Нановски

Декоративните дървета, храсти и цветя са важен компонент от модерния живот. Те са неразделна част от нашата домашна и работна среда, както и от местата за забавление и отдих. Ето защо пазарът на декоративни растения изисква все по-голямо разнообразие от декоративни растения за паркове, алпинеуми, цветарници, частни и обществени градини.Градински център Нановски и Разсадник Нановски са създадени през 2009 година, като семейна фирма в с. Братаница, обл. Пазарджик.

Основна дейност на Градинския център е търговията с декоративни растения. Разположението му в централна България го прави достъпен и удобен за ценителите на декоративна растителност в цялата страна. В градинския център ще откриете многообразие от широколистни и иглолистни дървета.

Нашият разсадник е един от водещите производители на висококачествена и стандартизирана контейнерна растителност в страната. Растителният видов състав се отглежда в работни контейнери с различна вместимост. Общата площ на Разсадник Нановски е 52 000 кв.м. Контейнерното производство е разположено върху открита площ от 49 000 кв.м. Предлагаме нашата продукция и в нашия интернет магазин.

Разсадник Нановски снабдява с декоративни растения сестринските фирми Про Плантс ЕООД, Цветна Борса Про Плантс, Про Плантс Гардън. Ежегодно обогатяване на производствената гама според потребностите на пазара.

Провокирани от потребностите на пазара, ние в Градински център Нановски ежегодно обогатяваме предлаганат гама. Растенията се отглеждат в специални торфо-почвени смеси, които са различни за всеки вид и размер. Използваме висококачествени, специализирани торове, които действат през целия вегетативен период. Леката консистенция на материала допълнително улеснява клиентът относно пренасянето и превозването на растенията.
Заповядайте при нас, Градински център Нановски – контейнерна растителност.