Градински центрове 🌳

Градински център 3D GARDEN

3DGARDEN-center-logo

Градински център 3D GARDEN

Градински център 3D GARDEN

3Д Гарден Център ООД е компания с мисия да създава комфорт и уют за Вас и Вашето семейство. Ние сме сплотен колектив от млади хора с богат професионален опит в сферата на озеленяването. Работим неуморно и се развиваме вече над 10 години и имаме създадени стотици зелени кътчета в цяла България.

Защо създадохме 3D GARDEN ЦЕНТЪР?
Като естествена следваща стъпка в развитието на 3Д ГАРДЕН EООД решихме да помагаме още повече на нашите клиенти като им предоставим услуга, която до този момент нямаше в България, а именно изграждане на готов жив плет. Гъст, висок и зелен без дългогодишно чакане, за един ден! И така се свързахме с най-добрите специализирани производители на жив плет в Европа в лицето на QuickHedge. Останалото е история, която пишем в момента…

QuickHedge е нидерландска компания, специализирана в производството на готови за ползване живи плетове. Основан през 1985 година от Питър Бонгерс като разсадник за декоративна растителност, днес QuickHedge e специализиран център за производство на жив плет с дистрибуция в цяла Европа. Към момента компанията предлага 29 вида растения в различен размер, за да задоволи всички нужди на своите кленти.
Ние от 3D Garden Център, се гордеем, че сме един от партньорите за дистрибуция на компанията и ексклузивен представител за територията на България.

Заповядайте в нашия градински център,