Градински магазин GardenShop Pro

Gardenshop.pro е онлайн магазин за градинарски стоки. В него ще намерите специализирани продукти за професионалисти и любители на градинарството с високо качество и ефективност.

В магазина работят екип от специалисти с дългогодишен опит в изграждането и поддръжка на зелени площи, с които може да бъде извършена консултация относно голяма част от закупените продукти.

В онлайн магазина може да намерите семена на различни видове зеленчуци (домати, краставици, пипер, корнишони, лук, салата, копър, магданоз, зеле, карфиол, броколи, алабаш, аспержи и мн. др.), различни сортове и видове подправки – босилек, кориандър, мента, левурда, шивес, кресон и др.
Още може да намерите семена на екзотични плодве, семена на интересни сортове дървета и цъфтящи храсти.

GardenShop.pro предлага изключително богат каталог от семена на цветя и цветна растителност, висококачествени тревни смески с доказана ефективност, торове и стимулатори на растежа за тревни площи, зеленчуци, цветя и подправки.

GardenShop.pro представя за своите клиенти и каталог от подбрани пластмасови саксии за цветя, които са подходящи за интериора и екстериора, ще намерите и саксии за разсад, работни контейнери за разсадници и др.

В каталога на интернет градинския магазин ще намерите висококачествени продукти за оранжерии и парници – полиетилен за оранжерии, тиксо за оранжерии, стоки за връзване и укрепване, колове бамбукови за домати, колове дървени за укрепване на дървета, кантове за трева, почвопокривни фолиа, мулчиращо фолио и много др.

Отговорете