Онлайн магазини 💻 🛒 Градинско оборудване и консумативи 💈 Посадъчни материали 🌱 Съдове за цветя 🏺

Градински магазин GardenShop Pro

Logo-GardenShop-Pro

Градински магазин GardenShop Pro.

Градински магазин GardenShop Pro

Gardenshop.pro е онлайн магазин за градинарски стоки. В него ще намерите специализирани продукти за професионалисти и любители на градинарството. Всички наши продукти са с високо качество и ефективност.

В магазина работят екип от специалисти с дългогодишен опит в изграждането и поддръжка на зелени площи. С тях може да бъде извършена консултация относно голяма част от закупените продукти.

В онлайн магазина може да намерите семена на различни видове зеленчуци (домати, краставици, пипер, корнишони, лук, салата, копър, магданоз, зеле, карфиол, броколи, алабаш, аспержи и мн. др.), различни сортове и видове подправки – босилек, кориандър, мента, левурда, шивес, кресон и др.
Още може да намерите семена на екзотични плодве, семена на интересни сортове дървета и цъфтящи храсти.

Градински магазин GardenShop.pro предлага изключително богат каталог от семена на цветя и цветна растителност. А също така и висококачествени тревни смески с доказана ефективност. И не на последно място – торове и стимулатори на растежа за тревни площи, зеленчуци, цветя и подправки.

Градински магазин GardenShop Pro.

GardenShop.pro представя за своите клиенти и каталог от подбрани пластмасови саксии за цветя. Те са подходящи за интериора и екстериора. Ще намерите и саксии за разсад, работни контейнери за разсадници и др.

В каталога на интернет градинския магазин ще намерите висококачествени продукти за оранжерии и парници – полиетилен за оранжерии, тиксо за оранжерии, стоки за връзване и укрепване, колове бамбукови за домати, колове дървени за укрепване на дървета, кантове за трева, почвопокривни фолиа, мулчиращо фолио и много др.