Торове и почви 🥣 Компостиране 🗑 Зелени био фирми, био ферми 🌿

GoRoLe ORGANICA Органичен тор

GoRoLe-ORGANICA-logo

GoRoLe ORGANICA Органичен тор

ORGANICA Органичен тор

GoRoLe ORGANICA е единствения органичен тор, от който се нуждаете!

Дружество Реком Импекс ЕООД, собственик на марката „GoRoLe ORGANICA„ беше създадено през 2019 г. След дълги години успешно кариерно развитие, ние група ентусиасти решихме да разработим собствен проект. Така се появи органичния компост GoRoLe ORGANICA.

GoRoLe ORGANICA органичен компост, можете да си поръчате, като използвате нашата форма за онлайн поръчки. Поръчаните стоки се доставят с куриерска фирма – Еконт на посочения Ви личен адрес или адрес на офис на фирма ЕКОНТ.

По време на растежа си растенията абсорбират хранителни вещества от почвата и ги съхраняват в своите корени, листа, плодове, семена и т.н.

Прибирането на реколтата не само премахва растенията, но и хранителните вещества, които са в самото растение. Ако нищо не се върне в почвата то посевите в селското стопанство, зеленчуците, плодовете, цветята и тревата бързо ще изпитат недостиг на хранителни вещества.

Анализът на почвата може да предостави информация за наличието на хранителни вещества в почвата, за да можете да торите точно.
Защо е важно да торите с GoRoLe ORGANICA:

Защото подхранва вашите растения във всеки етап на развитието им;
Органичен продукт със 100 % натурални съставки и е подходящ за био земеделие;
Повишава способността на почвата да задържа вода и изгражда хумусен слой;
Защото предлага оптимална комбинация от най-важните химични елементи необходими за растенията;
Не съдържа плевели и възстановява органичния баланс на изхабени почви;
Подходящ е и за саксийни растения;
Защото с GoRoLe ORGANICA ще повишите добивите и ще съхраните естествения вкус на плодовете и зеленчуците. А вашите цветя ще цъфтят по дълго и ще ухаят по силно;

Благодарение на органичния тор, структурата на почвата се подобрява. Увеличава се капацитета за задържане на вода и капацитетът за съхранение на вода, почвите са по-добре аерирани и се затоплят по-бързо.