Декоративни разсадници🌴 Градински центрове 🌳 Озеленяване страната 🎋

ГИНКГО ЕООД

ГИНКГО ЕООД

Декоративен разсадник – Гинкго ЕООД, град Габрово.

Декоративен разсадник - Гинкго ЕООД, град Габрово

Фирма ГИНКГО е ориентирана в производството, аранжирането и доставката на готови за изнасяне на открито балконски и терасни декоративни елементи, като: различни видове саксии, кашпи и сандъчета с цветя.

Аранжировки от мушкато и петунииВече 19 години ние обслужваме над 50 крупни наши клиенти. Като, собственици на хотели, ресторанти, кътове за отдих, спортни и детски площадки. Както и хиляди частни клиенти. Качеството на нашите цветя е добре познато и търсено. През годините сме изградили прекрасни отношения с нашите клиенти на взаимно доверие.

В нашите оранжерии се произвеждат 20 вида pelargonium /сакъзче, мушкато/, 10 вида петунии /petunia/, както и много видове градински цветя.
Внасяме посадъчен материал от водещи в тази област германски фирми, за да Ви гарантираме най-доброто качество предлагано на българския пазар. Обслужваме клиенти на територията на цяла България.

Внасяме посадъчен материал от водещи в тази област германски фирми, за да Ви гарантираме най-доброто качество предлагано на българския пазар.

Добре дошли при нас! Декоративен разсадник и градински център Гинкго ЕООД ви очаква. Нашият разсадник се намира на главен път Севлиево – Габрово в село Драгановци.

Оранжерия за производство нацветя