Градинска техника и инструменти 🛠 Градински и паркови мебели ⛱️ Градинско и парково осветление 💡 Земеделска техника 🚜

GardenMAX градинска техника

Logo

Градинска техника – GardenMAX.

Градинска техника - GardenMAX

GardenMAX е дилър на градинска техника и предлага градинска техника за всеки.

GardenMAX България е запазена търговска марка, собственост на ЕТ Сторум. Качествена техника на конкурентна цена. Модерни машини с качествени двигатели. Имаме съвместни продукти с двигатели Хонда за най-претенциозните клиенти.

Търговски център Garden MAX в който може да намерите само най-качествените машини за градината и гората. Мотофрези, косачки, храсторези, генератори, помпи, ремаркета, снегорини, аксесоари за градинска и горска техника.

GardenMAX е новия официален представител на Stiga за България. Stiga е известен производител на градинска техника, като косачки за трева, тримери, резачки за жив плет, моторни триони, паркова техника и други. Техните продукти се отличават с високо качество, ефективност и надеждност. Разгледайте фейсбук страницата на Stiga Bulgaria.

Garden MAX – Европейско качество

В нашия сайт вие имате възможността да видите всички стоки в нашия бранш представени ви с нивото си на качество, освен от производителя, така и от обратна връзка направена с клиентите през изминалите години взаимна работа.

Чрез нашата рейтинг система Вие виждате колко качествена стока закупувате и на каква интензивна работа издържа, като стойностите са както следват:

1 звезда – най-ниско качество, машина за любителско използване
2 звезди – ниско качество, машина за любителско използване
3 звезди – средно качество, машина за интензивна работа
4 звезди – високо качество, машина за полупрофесионална дейност
5 звезди – най-високо качество, машина за професионална дейност

От нас получавате по е-mail новини с най-новите промоции от нашия сайт.

Ние правим месечни и седмични промоции, на избрани от нас продукти свързани със сезона, с което вие винаги ще сте оборудвани според сезона на справедлива цена, благодарение на нас.

Можете да закупите желаните от вас продукти, дали един или няколко, на изплащане през UNICREDIT или TBI Bank на преференциални за нашия сайт цени, така клиентите ни ще са по-доволни.
GardenMAX градинска техника.