Градински центрове 🌳 Озеленяване София 🍃 Mагазини за цветя София 💐

ГАРДЕНИЯ 2006 ООД VIP

Logo

Озеленяване – Гардения 2006 ООД

Озеленяване - Гардения 2006 ООД

Фирма Гардения 2006 /с управител ландшафтен архитект Татяна Бояджиева/ съчетава различни типове дизайн включително ландшафтен, интериорен, флорален. Екипът ни обича да прави нещата с вкус и черпим вдъхновение от желанието да превърнем градината в любимото Ви място в къщата. Пренасяйки вътрешния комфорт и уют през входната врата, ние създаваме пространства, които са наслада за сетивата през цялата година.

Екипа на фирма Гардения 2006Също така, фирма Гардения 2006 е специализирана и в изграждането на високотехнологични напоителни системи. Те са необходими за успешното развитие на растителността и перфектната визия на изградения пейзаж. Ние наемаме само висококвалифицирани специалисти. В озеленителната дейност, ние разчитаме на индивидуалния подход при всеки клиент, при всеки проект и при всяка градина.

Заповядайте в шоурума ни на адрес: „Братя Бъкстон 81”. Работното ни време е от понеделник до петък 8:30 до 20:00 и събота и неделя от 9:00 до 20:00. В  шоурума на Гардения 2006 ще видите нагледно как правим нещата.