🌴 Декоративни разсадници 🍐 Овощни, зеленчукови разсадници, оранжерии 🎋 Озеленяване страната 🛒💻 Онлайн магазини

ФЛОРОВ 2 ООД

Florov-logo

Декоративни рози – Флоров

Декоративни рози - Флоров.

ФЛОРОВ е семейна фирма специализирана в областта на производство на декоративни рози, вечнозелени и опадливи дървета и храсти.
Туи - ФлоровФирмата разполага с производствена база в град Павликени на площ от 10 дка и собствен разсадник от 40 дка в същия район за производство на лицензиран декоративен и овощен посадъчен материал. „Флоров” се наложи на пазара с доказано качество.

Декоративни рози - Флоров 2За да бъдем полезни на нашите клиенти им даваме възможност да пазаруват директно от нас чрез нашия Електронен магазин –
ОНЛАЙН МАГАЗИН

Розите в момента са налични, засадени в контейнер. Магазинът ще изпълнява поръчки за над 4 броя рози в контейнер, поради необходимост от стабилно опаковане и предотвратяване на счупване по време на транспортирането им. Доставката на розите до офис на куриера ще е на стойност приблизително 9 лева.
Щамбовите рози са засадени в 3 и 6 литрови саксии. Доставката им по куриер за един брой е от 6 до 9 лева.

1. Производство на голямо разнообразие от храстовидни, катерещи, бордюрни и щамбови рози.
2. Образцов разсадник в района на Павликени за декоративни дървета и храсти.
3. Лицензиран разсадник с маточна база за производство на овощен посадъчен материал.

Увеличихме асортимента, като произвеждаме вечнозелени, цъфтящи и опадливи храсти. Предлагаме на пазара засадени в контейнер: магнолия, хортензия, люляк, будлея, котонеастър, вайгела, вибурнум, берберис, османтус и други. Декоративни рози - Флоров в зелено бг

Декоративни рози – Флоров.

Продукти