Градински центрове 🌳 Озеленяване страната 🎋 Онлайн магазини 💻 🛒

ФЛОРА ДИЗАЙН ЕООД

Flora-Dizain-Logo

Градински център Флора Дизайн

Градински център - Флора Дизайн Пловдив

ФЛОРА ДИЗАЙН ЕООД е с основна дейност: проектиране, изграждане, поддържане и ремонт на паркови площи. Развива и търговска дейност, производство и внос на посадъчен материал от декоративни дървета и храсти. А също и на сезонни цветя, тревни смески, изграждане на подземни поливни системи.

Флора Дизайн озеленяванеФирмата разполага с високо квалифициран персонал за реализация на всички видове работи свързани с дейността и, а именно:
● изготвяне на идейно – дендрологични проекти,трасировъчни и посадъчни чертежи;
● проекти за изграждане на автоматизирани подземни поливни системи и капково напояване;
● изготвяне и съгласуване на паркоустройствени проекти;
● реализация и изпълнение на проектираните обекти и съоръжения;
● професионално затревяване;
● поддържане на зелени площи;

Онлайн магазина FLORADESIGN-BG е специализиран електронен католог на фирма “Флора Дизайн“ ЕООД. Той съдържа информация и оферти за стоки: декоративни дървета и храсти, цветя, градински инструменти, саксии и други консумативи за цветя и градини. Всички цени посочени в този сайт са крайни и включват ДДС.

Централния офис и шоурум на Градински център ФЛОРА ДИЗАЙН, се намира в гр.Пловдив, Голямоконарско шосе-5км /на изхода за София/. Там на територия от 8500м2 функционира градински център, производствена база за контейнерни декоративни храсти и 1000м2 оранжерия за производсво на разсади за декоративн и иглолистни и широколистни дървета и храсти и сезонни цветя.

Професионални градински инструменти на световноизвестните фирми „Kent&Stowe„- Англия и „Bellota“-Испания. Изключително разнообразие на модерни,практични,красиви и цветни екстериорни саксии, изработени по нова технология от рециклирани материали : смес от камък на прах,дървесни частици и рециклирана пластмаса. Фирмата е основана и се управлява от специалисти ландшафтни архитекти:
ланд. арх. Ралица Стоянова Танкова, ланд.арх. Ангел Д. Богданов
GSM : 0889 510 190 GSM : 0888 602 449 Доверете се на професионалистите!

Градински център – Флора Дизайн.