Mагазини за цветя София 💐

ФИОРЕ – магазин за цветя

Magazin-cvetya-Fiore-logo

ФИОРЕ – магазин за цветя

ФИОРЕ магазин цветя

 

Ще ви зарадваме с богат асортимент от рязан цвят, саксийни цветя. А също така и с керамични и пластмасови саксии, торове и всичко свързано с цветята.

Магазин за цветя Фиоре, СофияИзработваме букети и аранжировки за всеки повод, аранжираме сватбени и други тържества. Можем да пресъздадем всяко Ваше желание и фантазия от цветя. Предлагаме най-качествените сезонни цветя и разсади от доказани български производители. Разполагаме с богат асортимент от керамични и градински фигури.

В които можем да засадим Вашите цветя и това да бъде един чудесен и оставащ във времето подарък. В допълнение можем да предложим и нещо за подарък с надпис – картичка, камъче, вино.  А също така и различни видове чаши, дори с ваша снимка и много други допълнения за идеалния Ви подарък.

 

Ние правим най- красивите букети и аранжировки за всеки повод ,аранжираме сватбени и други тържества. Може да пресъздадем всяка ваша идея. Или да почерпите вдъхновение от снимките в нашата facebook страница: Магазин за цветя Фиоре.

От нашата страница във facebook – Магазин за цветя Фиоре, също може да почерпите вдъхновение за някой Ваш специален повод.
Зарадвайте любим човек с ДОСТАВКА НА МЯСТО! Предвид дългогодишния ни опит от 2001г. се надяваме че ще останете доволни от нас.

най-богато заредения Магазин за цветя Фиоре

Публикувахте от Магазин за цветя Фиоре в Четвъртък, 24 март 2016 г.

 

 

ФИОРЕ – магазин за цветя.