Градинска техника и инструменти 🛠 Барбекю градински аксесоари 🍖 Сглобяеми къщи 🏠 Земеделска техника 🚜

ФИНЛАНДСКИ КЪЩИ ЕООД – AVANT БЪЛГАРИЯ VIP

Finlandski-kashti-logo

Градинска, горска, земеделска техника – Финландски къщи ЕООД 🏠

Градинска, горска, земеделска техника - Финландски къщи ЕООД

Фирма Финландски къщи ЕООД е създадена през 2008 г. Започнахме с дистрибуция и изграждане на къщи от масивна дървесина от Финландия. Можете да дойдете в офиса на Финландски къщи, за да видите „на живо“ дървена къща на Honka majat.

дървена къща на Honka majat

Постепенно удовлетворението от високото финландско качество, преклонението пред природата ни мотивираха да приложим предишниия опит и да лансираме линията FH Machinary в отделен проект. Проект свързан с представяне и дистрибуция на висококачествени и иновативни машини, обслужващи земеделския и горски сектор, строителството, комунанлната и озеленителна дейност.

През последните години проектът се развива много активно и успешно и в портфолиото на фирмата ни вече са утвърдени марки като: Мултифункционални мини челни товарачи AVANT от Финландия; Самоходни вишки с висока проходимост Leguan от Финландия; Машини за рязане и цепене на дърва JAPA от Финландия; Палцови косачки за планински терен Brielmayer от Германия; Горски мулчери Meri Crusher ( Suokone) от Финландия; Мини дъмпери THWAITES от Великобритания; Мобилни челюстни трошачки Red Rhino от Великобритания; Пресяващи сепариращи машини Ultra Plant UK от Великобритания;

Градинска, горска, земеделска техника – Финландски къщи ЕООД 🏠

А също така и: Самоходни комбайни за лешници, орехи, кестени и паднали плодове Monchiero от Италия; Кранове за дърва, щипки за трупи, ремъркета с кран , грапи, кофи за камъни, грейдери за трактори , вилици за силаж и др. от К.T.S Швеция; Винтови дробилки за чипс с висока производителност Laimet Финландия; Снегорини и гребла за сняг, роторни метли /четки/ за трактори от SAMI Естония; Тракторни процесори за дърводобив HYPRO Sweden; Горски трактори за извоз на дървесина „железен кон“ MK18; Доставка на употребявана и нова техника от всички марки от Финландия, Швеция, Дания, Естония по заявка.

Италианска фурна за пица на дърва и газ Alfa Pizza
Италианска фурна за пица

Също така, Финландски къщи ЕООД е официален представител за България на италианските фурни за пица на дърва и газ Alfa Pizza. Те са много подходящи за вашата градина.