Озеленяване страната 🎋 Магазини за цветя страната 💐

ЕТ АЕСИ Атанас Киричев

Logo-ozelenyavane-Pazardzhik

Озеленяване АЕСИ, Пазарджик

Озеленяване - АЕСИ, Пазарджик

ET “АЕСИ Атанас Киричев” е фирма с дългогодишна история. Фирмата е основана през 1997 година от Атанас Киричев в град Пазарджик. ET “АЕСИ – Атанас Киричев” е специализирана фирма за озеленяване, която Ви предлага множество услуги и продукти.

Озеленяване в ПазарджикНие сме лидер в проектирането, изграждането и поддръжката на зелени площи. Нашият екип е съставен от професионалисти в областта на ландшафтната архитектура, като може да сътворим уникален дизайн за Вашата градина. При желание от страна на клиентите, изграждаме водни инсталации за надземно и подземно капково поливане. Поливните системи са висококачествени и с дълъг живот.

Сред услугите, които Ви предлага нашата фирма, Вие ще откриете: висококачествено озеленяване; изграждане на алпинеуми (скални кътове); монтиране на декоративни пейки, които да се впишат перфектно в новата Ви градина; изграждане и монтиране на люлки и детски катерушки; изграждане на барбекюта и други.

Цветарски магазин Орхидея Цветарски магазин „Орхидея“ отваря врати точно на Димитровден преди няколко години.
Магазина се намира на изключително удобно и централно място, за да бъде полезен на всеки, който има нужда от съвет, букет, саксийно растение, кошница или всичко, от което вие се нуждаете, за да зарадвате близък човек. За да откриете цветарницата трябва да знаете, че тя се намира точно до кафе „Заппа“ срещу входа на Адвокатурата.