Градински чадъри, беседки, шатри, перголи ⛱🎪 Градинско оборудване и консумативи 💈 Градински и паркови мебели ⛱️ Градинска украса орнаменти 💎 Съдове за цветя 🏺

ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ ЕООД VIP

Logo-ETE

Парково и градинско обзавеждане – Енчо Енчев – ЕТЕ ЕООД

Парково и градинско обзавеждане - Енчо Енчев - ЕТЕ ЕООД

Екстериорните мебели произвеждани от Енчо Енчев – ЕТЕ ЕООД се отличават с изключително качество, устойчивост, функционалност и естетика. Основно предназначени да осигуряват благоустроена, модерна и естетична градска среда. С което да се подобри качеството на живот на гражданите.

Вижте нашият КАТАЛОГ.

Мебели за парк и градинаБез значение дали сте архитект, търсещ да заложи пейки или кошчета за отпадъци в своите ландшафтни проекти. Или сте просто клиент желаещ да постави красива пейка или маса в своята градина. При нас ще намерите търсеното качество и стил. Всички пейки произведени от нас отговарят на 3 основни критерия:

  1. Създадени с уникален задоволяващ всеки вкус и желание – КРАСОТА,
  2. Произведени са от висококачествени материали. Материали, които гарантират висока издържливост и устойчивост на екстремни метеорологични условия – КАЧЕСТВО,
  3. Следват линията на тялото – КОМФОРТ. Това са стандартите които стриктно спазваме при производството на всеки наш продукт – КРАСОТА, КАЧЕСТВО и КОМФОРТ.

Стремежът ни за качество бе високо оценен на националната изложба за цветя с международно участие ФЛОРА БУРГАС. Тя служи като форум за професионалисти в сферата на озеленяването, опазването на околната среда, както и на публичните пространства, където бяхме многократно наградени за най-добро българско участие в категория „Мебели за парк и градина“.

Продуктите за екстериорно обзавеждане, които може да намерите при нас, включват бетонни и метални пейки, кошчета за отпадъци, бетонни саксии и кашпи, ограничители за паркиране, пикник маси, игрални маси за шах. А също така и  табла, дама или не се сърди човече, бетонни тенис маси за открито, бетонни улични чешми, стойки за чадъри от бетон и велостойки.

Освен тази широка гама продукти предлагани от Енчо Енчев – ЕТЕ ЕООД, фирмата също проектира и изработва индивидуални проекти по спецификации и изисквания на клиента.

Системата за управление на фирма Енчо Енчев – ЕТЕ ЕООД е оценена и сертифицирана. И е в съответствие с изискванията на ISO 9001:2015.

Вижте информация за Енчо Енчев – ЕТЕ ЕООД (Encho Enchev ETE Ltd.) на английски език. Фирмата е представена в европейската база данни, сектор Градина – EUgardens.