Торове и почви 🥣 Зелени био фирми, био ферми 🌿

ЕКО РЕ ЕООД

Eko-RE-logo

Еко Ре ЕООД – Органична тор

Органична тор Еко Ре ЕООД

Органична тор ВИТА ОРГАНИК ПРОИЗВЕДЕНА В БЪЛГАРИЯ – това е уникален органичен тор с макро и микроелементи – продукт от преработката на птича тор при неговото пълно обезвреждане.

Рекорден Добив В Земеделието !!! N, P, K, Ca, Mg, S макро елементи и Zn, B, Mn, Cu, Fe, Mn микро елементи – отлични показатели. VITA Organic е органична тор с доказано качество за получаване на голям добив от преработена птича тор и дървесна пепел. Това е органична птича тор VITA ORGANIC произведена в България за био и конвенционално земеделие. Тя е разрешена от БАБХ и има сертификат от СЕРЕС Германия. Вече продукта ВИТА ОРГАНИК може да се ползва и признава на 100 % в БИО ЗЕМЕДЕЛИЕТО от всички сертифициращи фирми към Дирекция „Растениевъдство и биологично производство“ на Министерство на земеделието, храните и горите. Един тон от тази тор се равнява на 100 тона оборска тор.

Органична тор ВИТА ОРГАНИК

Фирма Еко Ре ЕООД предлага висококачествена органична птичи тор подходяща за основно торене на овощни дървета, лози, цветя, зеленчукови култури, разсади, житни култури и други. Торът е много добър почвен подобрител. Съдържа N,P,K и всички микро и макро елементи за нормално и добро развитие на растенията. Органичния Азот и Фосфор се освобождават постепенно в почвата без загуба от измиване. Увеличава наличието на свободни за растенията макро и микро елементи, чрез образуването на комплекси от органични съединения.

Вита Органик грамота

Съчетанието на макро и микро елементи в органичната материя на ВИТА ОРГАНИК води до по-високи добиви. Източник на органична материя, хомогенност и постоянно качество. Високо съдържание на органично вещество. Доза на декар от 50 – 200 кг. в зависимост от почвата и културата за която искате да я ползвате. Елементите не се отмиват от дъждовете и имат дълготрайно действие. За повече информация се свържете с нас.
Фирма Еко Ре доставя на място в цялата страна!

Еко Ре ЕООД – Органична тор