Градинско оборудване и консумативи 💈 Експорт импорт 🚚 Съдове за цветя 🏺

DONKWIAT Гжегож Смолецки

DonKwiat-Logo

Пластмасови саксии за разсад – DONKWIAT, Полша.

Пластмасови саксии за разсад - DonKwiat, Полша

Фирма DONKWIAT  Гжегож Смолецки от Полша е производител на пластмасови саксии за разсадници и градински центрове. Ние работим на Полския пазар от 1977 г. За да задоволим нарастващите нужди на нашите клиенти, ние предлагаме широка гама от производствени саксии, използвани за градинско и разсадно производство. Съответно, всичките ни саксии са приспособени към механизирано засаждане. В допълнение, ZPTS DonKwiat произвежда всички свои продукти от висококачествени материали. В интерес на истината, материалите, които ползваме са устойчиви на всякакви неблагоприятни климатични условия.

През всичките тези години нашата компания изнася саксии в много европейски страни. В резултат на това нашите продукти са популярни както в Полша, така и на външните пазари. Освен това, ние гарантираме добри цени и бърза реализация на Вашите поръчки. Фирма ZPTS DonKwiat очаква сътрудничество с нови партньори в България. Всъщност търговците на едро и производителите от цял свят са добре дошли!

Пластмасови саксии за разсад – DonKwiat.

Нашата оферта включва: Квадратни саксии; Квадратни саксии (високи); Саксии с квадратна форма; Кръгли саксии (ниски); Кръгли саксии (стандартни); Високи кръгли саксии; Високи кръгли саксии за рози (предназначени за производство на цветя и храсти с висока коренова система, например: рози, върби, клематиси, лози); Купи; Купичките са подходящи за производство на хризантеми и други цветя. Моля, разгледайте нашия каталог.