Градинско оборудване и консумативи 💈 Градински и паркови мебели ⛱️ Барбекю градински аксесоари 🍖 Градинска украса орнаменти 💎

БРИЗ 95 VIP

Logo Бриз 95

Градинско обзавеждане – Бриз 95.

Градинско обзавеждане - Бриз 95 Севлиево

Фирма Бриз 95 ООД – гр. Севлиево е създадена през 1995 г. и от тогава стои на едно от челните места в страната по производство и търговия с градинско обзавеждане.
Фирмата произвежда широка гама от градински мебели, предназначени да внесат уют, удобство и красота.
Изделията са бетонови отливки за обзавеждане на ресторанти, хотели, градини, паркове, вилни места и др.

Клиенти на фирмата са основно строителни предприемачи и хора с тънък усет към красотата и изяществото в ландшафтното проектиране.
Благодарение на дългогодишното ни партньорство с нашите клиенти, изделията ни са вече добре познати и на чуждите пазари. С голям успех се реализира продукцията ни в Швейцария, Румъния, Гърция, Кипър, Молдова, Украйна, Македония. Широката гама от форми, които фирмата произвежда и обогатява със всеки нов сезон е резултат от непрекъснато нарастване на интереса към номенклатурата, която предлагаме. Потопете се в приказния свят от цветове и форми, посещавайки изложбената ни площ в гр. Севлиево.

Бриз 95 ООД – Севлиево. Офис и производство – Севлиево, ул. „Марин Попов“ 64. Изложбена площ – на пътя София-Варна, на 8 км преди Севлиево, бензиностанция „Лукойл“ – с. Ряховците. В нашият градински център можете да намерите мостри на цялата гама декоративни отливки от бетон, които произвеждаме.

Градинско обзавеждане – Бриз 95.

 

 

Продукти