Градинско оборудване и консумативи 💈 Градински и паркови мебели ⛱️ Барбекю градински аксесоари 🍖 Градинска украса орнаменти 💎 Съдове за цветя 🏺 Градински настилки 💵

Айвазов Стройцентър

Logo-Aivazov

Айвазов Стройцентър

Айвазов Стройцентър

Предлагаме облицовъчен и декоративен камък, барбекюта, градински чешми, градински пейки, циментови фигури, лепила и др.

Стройцентър Айвазов създадохме през 2008 година. Нашата основна дейност е продажба на естествени скални и облицовъчни материали. В своята дългогодишна дейност ние се наложихме на Българския пазар с отличния си професионализъм и със стремежа си да задоволим нашите клиентите с качествени продукти и материали. Приоритет в нашата работа е винаги в срок изпълнени поръчки. Компанията посрещаме своите клиенти в удобна база на Околовръстен път Е-79, край град Враца, до стената на язовир “Дъбника”. От 2016 година предлагаме нашите продукти и материали и онлайн. Клиенти от цялата страна обслужваме посредством куриерските услуги на ТРАНСПРЕС. За ориентировъчни цени до вашето населено място, можете да използвате тарифен калкулатор ТУК.

Айвазов Стройцентър zeleno bg

Айвазов стройцентър продава следните материали: мрамор, гнайс, пясъчници, варовик, камък мозайка за декорация.

Готови продукти:
градински барбекюта
чешми
външни мивки
фонтани
градински пейки
градински маси
саксии и керамична украса
Изделия от дялан камък: воденични камъни, каменни корита, колони от порти.

Айвазов Стройцентър украса

В базата на Стройцентър Айвазов можете да намерите и богата гама от старинни предмети и мебели. Стари инструменти от бита на българите от началото на миналия век до сега – лампи, свещници, синии, трикраки столчета. Старинни инструменти на труда като стан, чекрък, хурки воденичен камък. Автентични стъклени, керамични и медни съдове. Инструменти за огнище носещи духа на своето време. Маси и столове от масив. Дървени гардероби, спални, писалища и бюфети от началото на миналия век. Вие можете да разчитате на автентично обзавеждане за вашата механа, градинско барбекю или декоративен кът като изберете от множеството менци, бърдуци, стомни, черги. А също и друга градинска украса.

Добре дошли в Айвазов Стройцентър.