Градински чадъри, беседки, шатри, перголи ⛱🎪 Градинско оборудване и консумативи 💈 Градински и паркови мебели ⛱️ Градинско и парково осветление 💡 Градински настилки 💵

АРТ ПАРК ЕООД VIP

Logo

Оборудване за паркове и градини – Арт Парк ЕООД.

 Оборудване за паркове и градини - Арт Парк ЕООД

Арт Парк ЕООД е от 15 години на българския и европейски пазар, като непрекъснато увеличава и разнообразява асортимента на оборудването, което предлага. Стремежа да удовлетвори високите изисквания на клиентите си води компанията напред към по-добро качество и по- големи успехи.

Оборудване паркове градини кошовеФирмата предлага качествено оборудване за паркове и градини, поцинковани изделия за улично осветление, обзавеждане за офисни, архивни и производствени помещения. А също така и обзавеждане за медицински заведения, оборудване за стадиони и спортни съоръжения, както и изработване на специални проекти.
Всички продукти отговарят на европейските стандарти за качество.

Нашата мисия е да доставяме продукти с високо качество на клиентите си. Също така да работим усилено и да спомагаме за изграждането на добра обществена среда. И така приоритетите на Арт Парк ЕООД са коректното отношение към клиентите, бързата доставка и изгодните ценови условия.

Арт Парк ЕООД –  градинско и парково оборудване

Оборудване паркове градини пейки

Ето и някои други наши продукти:

Маса Истанбул

Пейка Осло

Маса Панама