Градински и паркови мебели ⛱️ Градински огради 🎹 Градински настилки 💵 Детски площадки 🎠

АРЕА ООД

Logo-Area-detski-ploshtadki

Съоръжения за игра – Ареа ООД.

Съоръжения за игра - Ареа ООД

АРЕА е фирма с двадесет годишен опит в производството на съоръжения за игра и обзавеждане на детски площадки. Компанията има модерна производствена база и използва последните технологии и материали за да създава висококачествено оборудване и да осигури атрактивна, забавна и безопастна обстановка за деца и родители.

катерушки от ареаКомбинацията от добър дизайн, богата гама от цветове и безопастност прави продуктите ни разпознаваеми и желани.

АРЕА е гъвкава в своя подход. Нашите соръжения са модулни и позволяват различни комбинации, като така биха удовлетворили изискванията на клиента, терена и бюджета на всеки проект. Можете да изберете и ръчно рисуваните пана.

люлка от ареаАРЕА работи с основните Европейски петролни компании, с общини в Бълагрия, Румъния и Сърбия. От 2008 година АРЕА е и на пазара в Обединеното Кралство. Там фирмата се представлява от Area Leisure and Play Solutions (ALPS).

АРЕА оборудването е сертифициарно от SGS – България за съответствие с изискванията на Европейска норма за безопастност En1176.

За повече информация се свържете с нас на телефон 0888 AREABG.

Rotating jumping ball

Публикувахте от AREA LTD в Петък, 24 септември 2010 г.

IMG_0212

Продукти