Градинска техника и инструменти 🛠 Земеделска техника 🚜

АЛВЕРС КОМЕРС ООД VIP

Alvers-Komers-logo-Zeleno-BG

Градинска паркова и горска техника – Алверс Комерс.

Градинска паркова и горска техника - Алверс Комерс

Оторизиран магазин и сервиз за градинска, паркова и горска техника.
Алверс Комерс предлага пълна гама продукти GARDENA, Stihl и Viking, професионално гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване и оригинални консумативи.

Вижте информация за Алверс Комерс (Alvers Commerce) на английски език. Фирмата е представена в европейската платформа за градинарство – EUgardens

Алверс комерс градинска техника

Някои от акцентите са:
Машини OPTIMAL за преместване и пресаждане на дървета
Косачки за груби терени AS MOTOR
Почвен реноватор ROTA DAIRON

Комунални трактори SHIBAURAКомунални трактори SHIBAURA
От началото на 2005г. АЛВЕРС КОМЕРС развива партньорство с редица производители с широко приложение в обслужването на зелени площи. Зелени площи като – малки частни градини, големи градински паркове, градска среда и голф игрища. Подобна фирма е и SHIBAURA – Япониия, като съвместната ни работа датира от 2005г. Тази фирма е специализирана в производството на трактори, от 18 до 52 конски сили, произведени в Япония, снабдени с висококачествени дизелови двигатели. Намират изключително широко приложение като комунални машини, задвижвайки прикачени агрегати, свързани с метене, снегопочистване, опесъчаване, косене, на всички видове терени, включително висока и груба растителност. Тракторите на SHIBAURA служат през цялата година, като покриват всички дейности при поддръжката на паркове, улици, дворове и обществени площи. Предлагат се с голяма гама прикачен и разнообразен инвентар.

Градинска паркова и горска техника Алверс Комерс.