Озеленяване София 🍃

Градинар Александров – Градинарски услуги

Veselin-logo-NEW

Градинар Александров – Дипломиран агроном

Александров Градинарски услуги

Градинарски услуги от А до Я , поддръжка на интериорно и екстериорно озеленяване, покривни градини, отглеждане на зеленчуци. А също така растителна защита, резитби , модерна техника, високо качество, коректност, внимание към детайла.

Дипломиран агроном-почвовед с 17 годишен опит в озеленяването извършва абонаментна поддръжка на зелени площи и всякакъв вид дейности в областта на бранша , ремонт на тревни площи. Също така, борба с широколистни плевели в тревата, подсяване на тревния чим, кантиране на тревните площи, изравняване на терена , фрезоване, аериране, торене, косене, валиране, подрязване и оформяне на живия плет, подрязване на асми, подрязване на овошки, прочистване на обрасли пространства , борба с болести и неприятели, отглеждане на цветя, оформяне на алпинеуми, създаване и оформяне на домашна зеленчукова градина.

Озеленяване на балкони

Дейностите се извършват с най-модерна техника и оборудване. Имам дългогодишния опит във внимателното боравене с инструментите и компетенцията постигната с неимоверни усилия, учене и труд. Тези дейности гарантират резултата, който ще постигнете. Ще получите удовлетворение от вашата градина и с най-голяма гордост ще каните гости и приятели за да се насладите заедно на късчето природа във вашия прекрасен двор.