Озеленяване София 🍃 Интериорно озеленяване и вертик. стени 👨‍🏫 Градински настилки 💵 Водни площи, басейни, джакузи 🐟

АКВАПАЛМ ООД

Logo-Akvapalm

Озеленяване – Аквапалм ООД.

Озеленяване - Аквапалм ООД

Фирма Аквапалм ООД може и прави всичко необходимо за зелените пространства във вашия дом–от идея и проектиране до изграждане и поддръжка. Тя предлага богата гама от услуги в областта на озеленяването, поливните системи, водните ефекти, унищожаването на вредни микроорганизми, насекоми и гризачи и всичко друго. Всичко, което гарантира красотата и устойчивостта на вашите зелени кътове, градини и паркове. Разгледайте нашето портфолио.

На базата на вашите изисквания и бюджет, нашият квалифициран персонал разработва и осъществява своите идеи. Фирма Аквапалм ООД разполага, не само със всички консумативи и средства необходими за това. Като, собствена производствена база, внос на декоративна растителност и специализирана техника. Но и с отношението, което гарантира успеха – визия, внимание и коректност.

От 1998 година до днес, Аквапалм ООД е реализирала в срок и бюджет множество обекти. Обекти в София, Варна, Бургас, Созопол, Банско, Слънчев бряг, Балчик. А също и в Благоевград, Троян, Кан – Франция и други градове в страната и чужбина. Добре дошли в Озеленяване – Аквапалм ООД.