💧🚚 Вносители поливни системи 💧 Поливни системи 🐟 Водни площи, басейни, джакузи

АКВА ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП ООД

logo-Aqua-Inzhenering

Аква Инженеринг Груп – представител на RAIN BIRD.

Аква Инженеринг представител RAIN BIRD

Ние, в Аква инженеринг груп ООД, разработваме проекти, извършваме доставка и монтаж на поливни системи, с високоефективните продукти на Rain Bird, които интелигентно използват водата. Нашият ангажимент, също така, се разпростира и върху обучение на кадри за поливната индустрия.

поливна техникаАква Инженеринг е представител на RAIN BIRD. Аква инженеринг груп ООД е водещ доставчик на поливна техника, продукти и услуги. От самото начало, предлага широка гама продукти за градини, паркове, спортни терени голф игрища, селско стопанство и др.

Днес, Аква инженеринг груп ООД, предлага над 4000 поливни продукти за пестене на вода и има партньори по цялата страна. През последните 80 години, нашите доставчици от Rain Bird, с техните екипи за инженеринг и производство, постоянно разработват иновативни продукти за интелигентно използване на водата – разпръсквачи, клапани, програматори, сензори, капково напояване, помпено оборудване и др.

Интелигентното използване на водата се прилага чрез:
– нашите висококачествени продукти;
– нашите експерти по управление на водите;
– нашите проекти опазващи водните ресурси.

Тези проекти създават дългосрочни и отговорни партньорства с нашите клиенти, доставчици и екипи. Тези усилия бяха признати и ние оценяваме, че през годините сме получавали множество похвали и референции. Избраните от нас високоефективни продукти на Rain Bird не само поддържат ландшафта зелен, но и спомагат за революцията в поливната индустрия.

Аква инженеринг продукти

Аква Инженеринг Груп – представител на RAIN BIRD.