Посадъчни материали 🌱 Експорт импорт 🚚 Зеленчукови оранжерии, разсадници 🥒

АГРОТОП

Logo-Agrotop

АГРОТОП

Агротоп семена

Агротоп е компания в България, която е специализирана в създаване на нови сортове пъпеши и краставици, сортоподдържане на изходните форми и семепроизводство на утвърдени и нови сортове. Дейността на фирмата е насочена изцяло към създаване на хибриди пъпеши и краставици, които да съчетават полезни биологични и стопански показатели. Стремим се да предложим такива хибриди на нашите клиенти, които да покрият техните изисквания и особеностите в средата, в която те се отглеждат.

Агротоп краставици

Съвместно работим с водещия Институт по растителни генетични ресурси „Константин Малков“ -гр. Садово за създаване на високоустойчиви към икономически важни болести хибриди. Създадените от фирмата хибриди пъпеши се наложиха успешно не само на Българския пазар, но и на Румънския. За повече от 25 години компанията се превърна в една от водещите за този пазарен сегмент. АГРОТОП взема участие в международен панаир АГРА – гр. Пловдив и ROMEXPO – Букурещ повече от 15 години.

Фирма АГРОТОП предлага професионални безплатни консултации на своите клиенти в областта на стоково производство пъпеши и краставици:
-посещение и оглед на място на производствените полета;
-новости в сортовия състав и технологиите на отглеждане на пъпеши и краставици;
-интегрирана борба с болести, неприятели и плевели