Градински център ГАРДЕНИЯ превръща вашите…

Gardenia-gradinski-centar

Градински център ГАРДЕНИЯ превръща вашите “зелени мечти“ в реалност!

Автор: фирма „ГАРДЕНИЯ“ ООД

фирма ГАРДЕНИЯ ООДЗаповядайте в един от най-красивите и елегантни търговски центрове. Той е събрал в себе си уханието на цветята, красотата на градината и професионализма на специалистите в парковото строителство.
Комплексният шоурум е собственост на фирма ”Гардения 2006” ООД и се намира на бул.”Братя Бъкстон” 81/ последна спирка на тролей 2/. Тук се предлагат уникални арт аранжировки от естествени цветя. А също и поръчка и доставка, изискани подаръци за вашите празници. И не на последно място, голямо разнообразие на градински аксесоари.

Гардения 2006Експозиционата част за външна декоративна растителност позволява пряк достъп до пленяващи с багра и форма видове. Основна част от тях са от разсадника на фирма „Булландтрейд” с.Братаница гр.Пазарджик, където ”Гардения 2006” ООД има дялово участие. Растенията ни се отглеждат по холандска технология и европейски стандарт.
С професионалният си опит в проектирането, изграждането и поддръжката на закрити и открити паркови пространства, фирмата се е наложила като водещ фактор в зеленото строителство. Също така е специализирана в изграждане на напоителни системи, които са необходими за успешното развитие на растителността и отличната визия на пейзажа.
Екипът от висококвалифицирани специалисти на фирма ”Гардения 2006” ООД разчита на индивидуалния подход при всеки клиент, при всеки проект, при всяка градина.

Източник: фирма „ГАРДЕНИЯ“ ООД

Коментари (10)

  1. Здравейте! На „Бъкстон“ в едното кьоше на центъра има няколко млади дръвчета (бреза, кестен и др). Около 3 метрови са. Моля пратете ми приблизителни цени за бройка. Предв. блгдр!!! Боби
    P.S. Евала – мноо сте шик!!!!

  2. Здравейте! Бихте ли ми отговорили дали предлагате професионално опаковане на подаръци? Благодаря!

  3. За втора година си купувам магнолия от Баумакс. Миналата година въпреки спазването на всички изисквания, листата започнаха да боледуват. Препаратите препоръчани от магазина не помогнаха. Растението изсъхна. От Булландтрейд заявиха, че“ растенията им са здрави“! Да ама-не! Тази година-същото! Листата започнаха да чернеят! Пак ли ще изсъхне??? Не малко пари и грижи на вятъра! Това ли е „холандската технология и европейският стандарт“??? Вашият коментар?

  4. За КУГАН. По добре си купете растение култивирано в България, холандските често са дрогирани и тук като им спрете дрогата умират. В http://www.zeleno.bg в категориите декоративни разсадници и градински центрове има регистрирани над 150 фирми, все някоя ще ви свърши работа, прозвънете ги.

  5. За Таня Гелова. http://www.zeleno.bg е каталог на фирми за градината. В http://www.zeleno.bg в категориите „декоративни разсадници “ и „градински центрове“ има регистрирани 114 фирми. Потърсете при тях цвете Такка и попитайте за цена.

  6. За чичо Коко. http://www.zeleno.bg е каталог на фирми за градината. В http://www.zeleno.bg в категориите „декоративни разсадници „, „градински центрове“ и „посадъчни материали“има регистрирани над 120 фирми. Потърсете при тях, прозвънете ги.. – Поздрави, http://www.zeleno.bg, http://www.gradina.bg

  7. Интересувам се от АМЕРИЛИС МИНЕРВА, без значение дали е луковица или саксия и цена.Благодаря Ви.

Отговорете