Градински скулкуптури „Бачо“- обозначете своята…

topiari-bacho

Градински скулкуптури „Бачо“- обозначете своята територия!

Хрумвало ли ви е, че логото на една компания, може не само да изглежда визуално красиво, но и да го пояздите? Как? Лесно! –ако става дума за зелените склуптури –топиари на руската фабрика „Бачо“, за която фирма „Ремарт“ е официален представител за Европа.

Топиарното искуствоКакво е топиари?

Топиарното искуство – това е фигурно подрязване на растенията и храстите, най-интересната и сложна област в ладшафтния дизайн.

Благодарение на специалното подрязване от обикновения храст се получава уникален топиар. Но компанията Бачо не работи с живи растения. Предлага се отлична и лесна за поддържане алтернатива-склуптурите са от искуствени материи. Но изглеждат напълно реалистично!

Топиарните фигури се вписват във всеки ладшафт и всеки стил. Те изглеждат стилно както в частен дом, така и на територията на хотел, търговски център, ресторант, кафе, парк, зоопарк и др.

Корпуса на склуптурата се изготвя от стъклопластика-материал едновременно здрав и лек. След това се покрива с висококачествена трева, която е неразличима от натуралната. Като резултат фигурите са приятни за всички сетива – не само за очите, но и уникални на допир.

Топиарни фигуриТопиарите нямат нужда от никаква поддръжка, издръжливи са на всякакви климатични условия.

Фигурите са под формата на животни, хора, приказни персонажи.

Могат да се изготвят и топиари по специална поръчка на клиента.

Монтажа е за сметка на фирмата.

Топиари „Бачо“- красота близо до природата!

 

Отговорете