Фитодизайн в дома – живи растения освежават

fitodizayn-staya

Фитодизайн в дома – живи растения освежават и украсяват интериора

Нищо така не освежава интериора и не прави стаята наистина уютна, както използването на растения за декорация. Живите растения, със своето ярко изумрудено зелено, разведряват и най-строгия интериор, а прекрасните цветя ще ви помогнат да се отпуснете след натоварен ден.

Фитодизайн в дома - живи растенияКонтейнерите с цветя могат да бъдат поставени директно върху пода, а красивите саксии с цветя ще бъдат допълнителна украса на перваза, гардероба, тоалетката с огледало и дори на работния плот.

За тези, които обичат цветя в интериора и искат да създадат зелен кът в стаята, важно е да се намери подходящо място за разполагане на голям брой растения. За тази цел, можете да използвате специална подставка или френска жардиниера – това е много елегантно и модерно.

Растения в спалнятаТова решение ще осигури компактно разполагане на растенията и свободен достъп до всяко цвете за поливане. Освен това стайните растения ще получават достатъчно слънце и светлина, необходими за нормалния им растеж и красив външен вид .

Фитодизайн в домa.

При закупуване на растения, помислете за размера на помещенията, в които те ще бъдат поставени. За по-големите помещения ще бъдат подходящи големи и високи растения, а за малките стаи – малки, кокетни цветя. В кухнята, можете да отглеждате ценни билки – магданоз, копър, босилек, и т.н. Това е не само красиво, но също така и удобно – на масата през цялата година ще имате пресни подправки.

Следва да се отбележи, че украсяването на интериора с растения подхожда на всяко решение и стил. Както сдържаната класика така и ултра-модерният стил хай тек са в идеален тандем със саксийните цветя.

Отговорете