ДОБРЕ ДОШЛИ В ZELENO.BG!

Добре дошли в zeleno.bg – фирми и продукти за градина, озеленяване и цветя.

zeleno.bg - фирми продукти лого градина озеленяване цветя

Каталог с фирми и продукти за градина, озеленяване и цветя.
Тук ще намерите всичко на тема градина, цветя и озеленяване в България. Фирми за градината, статии, полезни съвети и много друга информация, свързана с озеленяването, цветята и градината.

А най-важното – ще намерите кои български фирми се занимават с тази дейност и пълна информация за тях. Фирмите са класифицирани в 21 различни категории. Като могат да бъдат сортирани по дата на регистрация, азбучен ред или по градове, според вашето желание. Така ще прецените коя от тях да изберете за вашите нужди.

Ако сте разсадник, градински център, магазин за цветя или фирма, която се занимава с озеленяване и поддръжка на зелени площи или продавате градински мебели, градинско осветление, настилки, аксесоари, техника, фонтани, огради и всичко друго свързано с градината и двора – регистрирайте своята фирма в нашия портал.

Влезте в РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ и попълнете информацията, която мислите че най-добре описва вашата дейност. Така вашата фирма ще бъде позната и търсена в цяла България!

А също така можете да предлагате своите продукти / желателно със снимка и цена/ в каталога на нашия портал в ПРОДУКТИ за градината.

ZELENO BG се допълва от другия наш каталог GRADINA BG, който включва много допълнителни категории, които обхващат пълния спектър на градинарството.

Добре дошли в zeleno.bg – фирми и продукти за градина, озеленяване и цветя. Пожелаваме Ви успех и добро изкарване в нашия портал зелено бг!

Коментари (2)

Отговорете